Double Bay Beach Hotel | Simos - ELAFONISOS
The Mediterranean Exotic
policies.jpg

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Συνιστούμε να ενημερώστε πάντα σχετικά με τις πιο πρόσφατες πολιτικές του ξενοδοχείου πριν κάνετε κάποια κράτηση για τις διακοπές σας κοντά μας.

 
 

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Check-In / Check-Out για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου: Το check-in του Double Bay Beach Hotel είναι στις 3 μ.μ. και ο χρόνος αναχώρησης είναι 12 το μεσημέρι. Το ξενοδοχείο θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσαρμόσει τις διαμονές των επισκεπτών μας, εφόσον παρέχονται πληροφορίες εκτιμώμενης ώρας άφιξης κατά την κράτηση. Οι αιτήσεις για check-out αργότερα μπορούν να γίνουν μόνο μέσω της ρεσεψιόν και υπόκεινται σε διαθεσιμότητα βάσει της πληρότητας του ξενοδοχείου. Μπορεί να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις.

Πολιτική αλλαγής / ακύρωσης (μόνο για ευέλικτες τιμές):

 • Οι προκαταβολές για κρατήσεις που ακυρώνονται έως και 21 ημέρες πριν την άφιξη, επιστρέφονται κανονικά (το ποσό της προκαταβολής μείον ταχυδρομικά, έξοδα τράπεζας, ή online πύλης επεξεργασίας πληρωμών, εάν υφίστανται).

 • Σε περίπτωση ακύρωσης μιας κράτησης εντός της περιόδου 21 ημερών πριν από την άφιξή σας, θα χρεωθείτε το 30% του συνολικού ποσού της κράτησης (= όλο το ποσό της προκαταβολής).

 • Σε περίπτωση μη εμφάνισης ή πρόωρης αναχώρησης, θα χρεώνεται κατ’ ελάχιστο το ποσό της προκαταβολής και η κράτηση θα ακυρώνεται.

 • Σε περίπτωση αλλαγής/μείωσης αριθμού διανυκτερεύσεων μιας κράτησης εντός της περιόδου 21 ημερών πριν από την άφιξή σας, θα χρεωθείτε το 50% του ποσού της κράτησης που αφορά στις μέρες που ελαττώθηκε η κράτηση.

Πολιτική ακύρωσης (Μη επιστρέψιμες τιμές):

 • Δεν επιτρέπεται η αλλαγή, ούτε η ακύρωση αυτών των κρατήσεων.

 • Κατά την κράτηση το συνολικό ποσό της διαμονής θα χρεώνεται με τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής.

 • Η κράτηση είναι αυστηρά αμετάβλητη και σε περίπτωση ακύρωσης η προπληρωμή δεν επιστρέφεται.

Κατάθεση / Εγγύηση: Όλες οι ευέλικτες online, τηλεφωνικές ή email κρατήσεις πρέπει να είναι εγγυημένες τουλάχιστον 72 ώρες πριν την άφιξή σας με τραπεζική κατάθεση αξίας ίση με το 30% του συνόλου της κράτησης, ή χρέωση του ποσού μέσω Paypal ή πιστωτικής κάρτας. Όλες οι οριστικές κρατήσεις με μη-επιστρέψιμη τιμή  θα  πρέπει να είναι εγγυημένες πριν την άφιξή σας με 100% πληρωμή με τη μέθοδο της επιλογής σας. Το ξενοδοχείο δεν θα τηρήσει καμία κράτηση που δεν τηρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Παρακαλούμε να τακτοποιείτε την πληρωμή σας εντός τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών από την κράτηση, και σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης/ μεταφοράς να μας στείλετε ένα αντίγραφο με email. Εάν δεν λάβουμε αποδεικτικό πληρωμής ηλεκτρονικής ή άλλης, μέσα σε τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της κράτησης, η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.

Κατά το check-in/out οι επισκέπτες μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν διαφορετική μορφή αποδεκτής πληρωμής για τη διαμονή τους.

Πολιτική για καπνίζοντες: Το κάπνισμα απαγορεύεται στα δωμάτια, τους διαδρόμους και όλους τους κλειστούς χώρους του ξενοδοχείου. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το κάπνισμα πραγματοποιήθηκε σε ένα δωμάτιο, το ξενοδοχείο θα χρεώσει τέλος καθαρισμού €250 στο λογαριασμό σας πριν ή μετά το check-out.

Πολιτική χρήσης κουζίνας εντός των δωματίων:

 • Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για την ορθή χρήση της κουζίνας στα δωμάτια / σουίτες τους.

 • Απαγορεύεται η προετοιμασία φαγητών που μπορεί να προκαλέσει έντονες μακροχρόνιες οσμές στο δωμάτιο/σουίτα.

 • Το δωμάτιο θα πρέπει να αερίζεται κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας κάθε τύπου μαγειρέματος (παύση κλιματισμού και άνοιγμα παραθύρων)

 • Ο εξαερισμός πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

 • Σε περίπτωση που το δωμάτιο / σουίτα παραδοθεί με έντονη οσμή τροφίμων που έχει εμποτίσει τα έπιπλα και τα υφάσματα θα υπάρχει χρέωση καθαρισμού €350.

 • Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για τον καθαρισμό και το πλύσιμο των χρησιμοποιημένων πιάτων.

 • Η υπηρεσία καθαριότητας δεν είναι υπεύθυνη για πλύσιμο των χρησιμοποιημένων σκευών.

 • Εάν δεν υπάρχει πρόθεση χρήσης της κουζίνας και προτιμάτε να μην υπάρχουν αιχμηρά αντικείμενα στο δωμάτιο, ενημερώστε μας και θα χαρούμε να τα αφαιρέσουμε από το δωμάτιο. Το ξενοδοχείο δεν θα φέρει καμία ευθύνη για ατυχήματα που ενδεχομένως προκληθούν από τη μη-εξουσιοδοτημένη χρήση συσκευών κουζίνας και ειδών/αξεσουάρ κουζίνας από ανηλίκους.

Πολιτική κατοικίδιων ζώων: Επιτρέπονται μόνο ζώα υπηρεσίας. Παρακαλείστε να ενημερώσετε κατά την κράτηση για την πρόθεσή σας να έρθετε με σκύλο-οδηγό στο ξενοδοχείο, ώστε να προετοιμαστούμε ανάλογα για την άφιξή του

Παιδιά & επιπλέον άτομα:

 • Τα βρέφη και παιδιά ηλικίας μέχρι 3 ετών φιλοξενούνται δωρεάν σε βρεφική κούνια που τοποθετείται στο δωμάτιο, ή στο κρεβάτι των γονιών τους. Μέγιστος αριθμός ανά δωμάτιο είναι 1 βρεφική κούνια (παρκοκρέβατο). [Παρακαλούμε να ζητήσετε παρκοκρέβατο στις “Παρατηρήσεις” της online κράτησης στη σελίδα με τα στοιχεία πληρωμής]

 • Για παιδιά ηλικίας 3 έως 8 ετών η χρέωση είναι €25 ανά διανυκτέρευση με πρωινό (πρέπει να εισαχθεί ως επιπλέον “Παιδί” κατά την online κράτηση)

 • Για παιδιά άνω των 8 ετών και για ενήλικες η χρέωση είναι το 25% της τιμής του δωματίου ανά νύχτα ανά άτομο με πρωινό. (θα πρέπει να εισαχθεί ως επιπλέον "Ενήλικας" κατά την online κράτηση)

 • Η μέγιστη χωρητικότητα για επιπλέον κρεβάτια / βρεφικές κούνιες σε δίκλινο δωμάτιο είναι 1. Η μέγιστη χωρητικότητα ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο είναι 3. Η μέγιστη χωρητικότητα ατόμων σε σουίτα 4.

 • Ενδέχεται τα επιπλέον άτομα/κρεβάτια να μην εισαχθούν/υπολογιστούν αυτόματα στο συνολικό κόστος και να πρέπει να καταβληθούν ξεχωριστά κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

 • Οι βρεφικές κούνιες/παρκοκρέβατα και τα επιπλέον κρεβάτια παρέχονται κατόπιν αιτήματος και διαθεσιμότητας

Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν την άφιξή σας για να διασφαλίσουμε ότι οι ρυθμίσεις υπνοδωματίου που επιθυμείτε είναι διαθέσιμες.

Πολιτική Πρόσβασης Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ): Το Double Bay Beach Hotel είναι 100% συμβατό με το νόμο για την πρόσβαση αναπήρων στην Ελλάδα. Προσφέρουμε ένα προσβάσιμο δωμάτιο μέσα στο ξενοδοχείο. Βεβαιωθείτε ότι θα μας ενημερώσετε σχετικά με τις προσωπικές ανάγκες προσβασιμότητας στην ενότητα των παρατηρήσεων της ηλεκτρονικής φόρμας κράτησης ή καλώντας μας απευθείας στο +30 218 218 7181 μετά την πραγματοποίηση της κράτησης.

Κανονισμοί Χρήσης Πισίνας

 • Όλα τα παιδιά κάτω των 16 ετών, θα πρέπει να χρησιμοποιούν την πισίνα μόνο με την επίβλεψη γονιού - κηδεμόνα.

 • Το ξενοδοχείο δεν φέρει καμία ευθύνη για περιστατικά - ατυχήματα που οφείλονται στη μη επίβλεψη των παιδιών από γονιό - κηδεμόνα.

 • Η χρήση της πισίνας γίνεται από τις 09:00 π.μ. μέχρι τη δύση του ηλίου

 • Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν την πισίνα τουλάχιστον 2 ώρες μετά το τελευταίο τους γεύμα.

Κανονισμοί Χρήσης Παιδικής Χαράς

 • Όλα τα παιδιά μέχρι 10 ετών επιτρέπεται να χρησιμοποιούν την παιδική χαρά μόνο με την επίβλεψη γονιού - κηδεμόνα.

 • Οι ώρες χρήση της παιδική χαράς είναι από τις 11:00 π.μ. - μέχρι τη δύση του ηλίου.

 • Το ξενοδοχείο δεν φέρει καμία ευθύνη για περιστατικά - ατυχήματα που οφείλονται στη μη επίβλεψη των παιδιών από γονιό - κηδεμόνα.

Πολιτική για τα παιδιά:

 • Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς/ κηδεμόνες ανά πάσα στιγμή κατά τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο.

 • Οι γονείς/κηδεμόνες είναι υπεύθυνοι για τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων και ηλεκτρικών συσκευών στην κουζίνα του δωματίου. Θα χαρούμε να αφαιρέσουμε αιχμηρά αντικείμενα από το δωμάτιο και να αποκλείσουμε τη χρήση των συσκευών για την αποφυγή ατυχημάτων.

 • Το ξενοδοχείο δεν θα φέρει καμία ευθύνη για ατυχήματα που οφείλονται στη μη εξουσιοδοτημένη χρήση συσκευών και ειδών κουζίνας από ανηλίκους.

Ελάχιστες Απαιτήσεις Ηλικίας: Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να είναι 18 ετών ή μεγαλύτεροι για να επιβεβαιώσουν τα δωμάτια στο Double Bay Beach Hotel. Έγκυρη ταυτότητα η διαβατήριο πρέπει να παρουσιάζεται κατά τη στιγμή του check in για επαλήθευση ηλικίας. Διαμονή με πρόσβαση σε μίνι μπαρ και αλκοόλ θα χορηγηθεί μόνο σε αυτούς τους επισκέπτες με έγκυρη ταυτότητα που επιβεβαιώνει ηλικία 21 ετών και άνω. Οποιοσδήποτε επισκέπτης δεν πληροί την ελάχιστη νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ των 21 ετών θα του αρνηθούμε οποιαδήποτε υπηρεσία δωματίου που περιλαμβάνει αλκοόλ.

Πολιτική πληρωμής του ξενοδοχείου:

Αποδεκτοί τρόποι πληρωμής:

 • Master Card

 • Visa

 • American Express

 • Μετρητά (κατά την άφιξη/αναχώρηση)

 • Μεταφορά/Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 • PayPal

Εξόφληση του υπολοίπου των κρατήσεων που έχουν γίνει με προκαταβολή 30% γίνεται κατά την άφιξη (check-in)

Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει την εγκυρότητα των πιστωτικών καρτών, ανά πάσα στιγμή.


Σημειώστε ότι η Double Bay διατηρεί το δικαίωμα να κάνει προσθήκες και να τροποποιεί τις τρέχουσες πολιτικές ανά πάσα στιγμή, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Για να ενημερωθείτε σχετικά με την τρέχουσα πολιτική ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.elafonisosdoublebayhotel.com/policies-gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 24.04.2018

 
 
 

COPYRIGHT

Το περιεχόμενο των δικτυακών τόπων του Double Bay Beach Hotel Elafonisos (συλλογικά o "ιστότοπος"), συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, εμπορικών σημάτων, πληροφοριών, κειμένων, δεδομένων, γραφικών, φωτογραφιών, εικόνων, ήχων, βίντεο, εικονογράφησης και έργων τέχνης, το λογισμικό και όλα τα άλλα υλικά και λογισμικό που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο (το "Περιεχόμενο") αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία της "ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ || ΣΗΜΕΙΟ Α.Ε. / ΝΤΑΜΠΛ ΜΠΕΪ", των θυγατρικών της, των συνδεδεμένων εταιρειών, των δικαιοπαρόχων και των σχετικών οντοτήτων και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα και άλλους νόμους. Να αναπαράγουν, να μεταδώσουν, να εκδώσουν, να εκχωρήσουν, να μεταβιβάσουν, να μεταφράσουν, να δημιουργήσουν παράγωγα έργα, να κυκλοφορήσουν, να μεταφέρουν ή να χρησιμοποιήσουν με οποιονδήποτε τρόπο. Με την προϋπόθεση ότι το Περιεχόμενο μπορεί να τυπωθεί, να μεταφορτωθεί και να αναπαραχθεί μόνο για ιδιωτική μη εμπορική χρήση (ή νόμιμη δραστηριότητα ταξιδιωτικού πράκτορα ή ταξιδιωτικού επαγγέλματος) χωρίς την έγγραφη άδειά μας. Συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με τυχόν δημοσιευμένους περιορισμούς σχετικά με τη χρήση, αναπαραγωγή ή διάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου. Οποιαδήποτε χρήση του δικτυακού τόπου ή του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο δεν επιτρέπεται ρητά από τους παρόντες Όρους απαγορεύεται και μπορεί να ασκηθεί βάσει του Ελληνικού ή του διεθνούς δικαίου.

 
 
 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ/ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αυτή η πολιτική απορρήτου έχει συνταχθεί για να εξυπηρετήσει καλύτερα όσους ασχολούνται με τον τρόπο χρήσης των «προσωπικά προσδιορισμένων πληροφοριών» (PII). Το PII, όπως περιγράφεται στο αμερικανικό δίκαιο ιδιωτικού απορρήτου και ασφάλεια των πληροφοριών, είναι πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνοι τους ή με άλλες πληροφορίες για τον εντοπισμό, την επαφή ή τον εντοπισμό ενός μόνο ατόμου ή για τον εντοπισμό ενός ατόμου στο πλαίσιο. Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική απορρήτου μας για να κατανοήσετε με σαφήνεια τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, προστατεύουμε ή χειριζόμαστε με άλλο τρόπο τις προσωπικές σας πληροφορίες σύμφωνα με τον ιστότοπό μας.

Ποιες προσωπικές πληροφορίες συλλέγουμε από τους ανθρώπους που επισκέπτονται το ιστολόγιό μας, τον ιστότοπο ή την εφαρμογή μας;

Κατά την κράτηση ή την εγγραφή σας στον ιστότοπό μας, μπορεί να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας ή άλλες λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν στην εμπειρία σας.

Πότε συλλέγουμε πληροφορίες;

Συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς όταν πραγματοποιείτε μια κράτηση, εγγραφείτε σε ένα ενημερωτικό δελτίο, συμπληρώστε μια φόρμα ή εισάγετε πληροφορίες στον ιστότοπό μας.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας;

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς όταν εγγραφείτε, κάνετε μια κράτηση, εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο, απαντήσατε σε μια έρευνα ή επικοινωνία μάρκετινγκ, σερφάρετε στον ιστότοπο ή χρησιμοποιήστε ορισμένες άλλες λειτουργίες του ιστότοπου με τους ακόλουθους τρόπους:

      • Να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας και να μας επιτρέψετε να παραδώσουμε το είδος του περιεχομένου και των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

      • Να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας για να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.

      • Για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα εξυπηρέτησης πελατών.

      • Διαχείριση διαγωνισμού, προώθησης, έρευνας ή άλλου χαρακτηριστικού ιστοτόπου.

      • Για να επεξεργαστείτε γρήγορα τις συναλλαγές σας.

      • Να ζητήσετε αξιολογήσεις και κριτικές για υπηρεσίες ή προϊόντα

      • Να ακολουθήσετε μαζί τους μετά από αλληλογραφία (ζωντανή συνομιλία, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή τηλεφωνική επικοινωνία)

Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας;

Ο δικτυακός μας τόπος ελέγχεται σε τακτική βάση από τον Squarespace, τον προμηθευτή μας, για τρύπες ασφαλείας και γνωστά σημεία ευπάθειας, προκειμένου η επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής.

Χρησιμοποιούμε τακτική σάρωση με κακόβουλα προγράμματα.

Τα προσωπικά σας στοιχεία βρίσκονται πίσω από ασφαλή δίκτυα και είναι προσβάσιμα μόνο από περιορισμένο αριθμό ατόμων που έχουν ειδικά δικαιώματα πρόσβασης σε τέτοια συστήματα και υποχρεούνται να διατηρούν εμπιστευτικές τις πληροφορίες. Επιπλέον, όλες οι ευαίσθητες / πιστωτικές πληροφορίες που παρέχετε κρυπτογραφούνται μέσω της τεχνολογίας Secure Socket Layer (SSL).

Εφαρμόζουμε μια ποικιλία μέτρων ασφαλείας όταν ένας χρήστης τοποθετεί μια παραγγελία εισάγει, υποβάλλει ή αποκτά πρόσβαση στις πληροφορίες για να διατηρήσει την ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών.

Όλες οι συναλλαγές επεξεργάζονται μέσω ενός παροχέα πύλης και δεν αποθηκεύονται ή επεξεργάζονται στους διακομιστές μας.

Χρησιμοποιούμε "cookies";

Ναί. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που ένας ιστότοπος ή ο πάροχος υπηρεσιών του μεταφέρει στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας μέσω του προγράμματος περιήγησης στο Web (αν το επιτρέπετε) που επιτρέπει στα συστήματα του ιστότοπου ή του παρόχου υπηρεσιών να αναγνωρίζουν το πρόγραμμα περιήγησης και να καταγράφουν και να θυμούνται ορισμένες πληροφορίες. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε cookies για να μας βοηθήσετε να θυμηθούμε και να επεξεργαστούμε τα στοιχεία στο καλάθι αγορών σας. Χρησιμοποιούνται επίσης για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τις προτιμήσεις σας βάσει προηγούμενης ή τρέχουσας δραστηριότητας ιστότοπου, η οποία μας επιτρέπει να σας παρέχουμε βελτιωμένες υπηρεσίες. Χρησιμοποιούμε επίσης cookie για να μας βοηθήσετε να συγκεντρώσουμε συγκεντρωτικά δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα του ιστότοπου και την αλληλεπίδραση του ιστότοπου, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε καλύτερες εμπειρίες και εργαλεία στον ιστό στο μέλλον.

Χρησιμοποιούμε cookies για να:

      • Συγκεντρώστε συγκεντρωτικά δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα του ιστότοπου και τις αλληλεπιδράσεις του ιστότοπου, προκειμένου να προσφέρετε στο μέλλον καλύτερη εμπειρία και εργαλεία στον ιστότοπο. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε αξιόπιστες υπηρεσίες τρίτου μέρους που παρακολουθούν αυτές τις πληροφορίες εκ μέρους μας.

Μπορείτε να επιλέξετε να σας προειδοποιεί ο υπολογιστής σας κάθε φορά που αποστέλλεται ένα cookie ή μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε όλα τα cookies. Αυτό γίνεται μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης. Εφόσον το πρόγραμμα περιήγησης είναι λίγο διαφορετικό, ανατρέξτε στο μενού Βοήθειας του προγράμματος περιήγησης για να μάθετε τον σωστό τρόπο τροποποίησης των cookies.

Εάν απενεργοποιήσετε τα cookies, ορισμένα χαρακτηριστικά θα απενεργοποιηθούν. Δεν θα επηρεάσει την εμπειρία του χρήστη που κάνει την εμπειρία του ιστότοπού σας πιο αποτελεσματική και ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά.

Ωστόσο, θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε παραγγελίες.

Αποκάλυψη από τρίτους

Δεν πραγματοποιούμε πωλήσεις, συναλλαγές ή μεταβιβάζουμε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο σε τρίτους τις προσωπικές σας πληροφορίες, εκτός εάν παρέχουμε στους χρήστες προειδοποίηση. Δεν συμπεριλαμβάνονται οι συνεργάτες που φιλοξενούν ιστότοπους και άλλα μέρη που μας βοηθούν στη λειτουργία της ιστοσελίδας μας, στη διεξαγωγή της επιχείρησής μας ή στην εξυπηρέτηση των χρηστών μας, εφόσον τα μέρη συμφωνούν να διατηρήσουν αυτές τις πληροφορίες εμπιστευτικές. Μπορούμε επίσης να απελευθερώσουμε πληροφορίες όταν η απελευθέρωσή τους είναι κατάλληλη για να συμμορφωθεί με το νόμο, να εφαρμόσει τις πολιτικές μας για το δικτυακό μας τόπο ή να προστατεύσει τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια των δικών μας ή των άλλων.

Εντούτοις, οι πληροφορίες που αφορούν μη επισκέψιμο προσωπικό μπορούν να παρέχονται σε άλλα μέρη για μάρκετινγκ, διαφήμιση ή για άλλες χρήσεις.

Σύνδεσμοι τρίτου μέρους

Περιστασιακά, κατά την κρίση μας, μπορούμε να συμπεριλάβουμε ή να προσφέρουμε προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων στον ιστότοπό μας. Αυτές οι τοποθεσίες τρίτων έχουν χωριστές και ανεξάρτητες πολιτικές απορρήτου. Ως εκ τούτου, δεν έχουμε καμία ευθύνη ή ευθύνη για το περιεχόμενο και τις δραστηριότητες αυτών των συνδεδεμένων ιστότοπων. Παρ 'όλα αυτά, επιδιώκουμε να προστατεύσουμε την ακεραιότητα του ιστοτόπου μας και να υποδεχτούμε οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με αυτές τις ιστοσελίδες.

Google

Οι διαφημιστικές απαιτήσεις της Google μπορούν να συνοψιστούν από τις Αρχές Διαφήμισης της Google. Έχουν τεθεί σε εφαρμογή για να παρέχουν μια θετική εμπειρία στους χρήστες. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=el

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics στον ιστότοπό μας.

Η Google, ως προμηθευτής τρίτου μέρους, χρησιμοποιεί cookies για την προβολή διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Η χρήση του cookie DART από την Google της επιτρέπει να προβάλλει διαφημίσεις στους χρήστες μας βάσει προηγούμενων επισκέψεων στον ιστότοπό μας και σε άλλους ιστότοπους στο Διαδίκτυο. Οι χρήστες μπορούν να εξαιρεθούν από τη χρήση του cookie DART, μεταβαίνοντας στην πολιτική απορρήτου του Google Advertising and Content Network.

Έχουμε εφαρμόσει τα εξής:

      • Αναφορά δημογραφικών στοιχείων και ενδιαφερόντων

Εμείς, μαζί με τρίτους προμηθευτές όπως η Google, χρησιμοποιούμε cookies πρώτου μέρους (όπως τα cookie του Google Analytics) και cookies τρίτων (όπως το cookie DoubleClick) ή άλλα αναγνωριστικά τρίτων μαζί για να συγκεντρώσουμε δεδομένα σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών με τις εμφανίσεις διαφημίσεων και άλλες λειτουργίες υπηρεσιών διαφήμισης που σχετίζονται με τον ιστότοπό μας.

Αποκλεισμός:

Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν προτιμήσεις για το πώς η Google διαφημίζει σε εσάς χρησιμοποιώντας τη σελίδα Ρυθμίσεις διαφημίσεων Google. Εναλλακτικά, μπορείτε να εξαιρεθείτε από την επίσκεψη στη σελίδα Διακοπή της πρωτοβουλίας για τη διαφήμιση δικτύου ή προσθέστε το πρόσθετο περιήγησης εξαίρεσης του Google Analytics.

California Online Privacy Act

Το CalOPPA είναι ο πρώτος κρατικός νόμος στο έθνος που απαιτεί εμπορικούς ιστότοπους και υπηρεσίες online για την δημοσίευση μιας πολιτικής απορρήτου. Η προσβασιμότητα του νόμου εκτείνεται πέρα από την Καλιφόρνια για να απαιτήσει από οποιοδήποτε άτομο ή εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες (και πιθανότατα τον κόσμο) να διαχειρίζεται ιστότοπους που συλλέγουν προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες από τους καταναλωτές της Καλιφόρνιας για να δημοσιεύσουν στην ιστοσελίδα της μια εμφανή πολιτική απορρήτου, δηλώνοντας ακριβώς τις πληροφορίες που συλλέγονται άτομα ή εταιρείες με τις οποίες μοιράζονται. - Δείτε περισσότερα στο: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf

Σύμφωνα με την CalOPPA, συμφωνούμε με τα εξής:

Οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπό μας ανώνυμα.

Μόλις δημιουργηθεί αυτή η πολιτική απορρήτου, θα προσθέσουμε έναν σύνδεσμο σε αυτήν στην αρχική σελίδα ή τουλάχιστον στην πρώτη σημαντική σελίδα μετά την είσοδο στον ιστότοπό μας.

Ο σύνδεσμος Πολιτικής Απορρήτου περιλαμβάνει τη λέξη «Απόρρητο» και μπορεί εύκολα να βρεθεί στη σελίδα που καθορίσαμε παραπάνω.

Θα ενημερωθείτε για τυχόν αλλαγές Πολιτικής Απορρήτου:

      • Στη σελίδα Πολιτικής Απορρήτου

Μπορεί να αλλάξει τα προσωπικά σας στοιχεία:

      • Στείλτε μας e-mail

Πώς χειρίζεται ο ιστότοπός μας τα μηνύματα που δεν παρακολουθούν;

Δεχόμαστε να μην παρακολουθούμε μηνύματα και να μην παρακολουθούμε, να εγκαθιστούμε cookies ή να χρησιμοποιούμε διαφήμιση όταν υπάρχει μηχανισμός προγράμματος περιήγησης Do Not Track (DNT).

Ο ιστότοπός μας επιτρέπει την παρακολούθηση συμπεριφοράς από τρίτους;

Είναι επίσης σημαντικό να σημειώσουμε ότι δεν επιτρέπουμε παρακολούθηση συμπεριφοράς από τρίτους

COPPA (νόμος για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των παιδιών στο διαδίκτυο)

Όταν πρόκειται για τη συλλογή προσωπικών πληροφοριών από παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών, ο νόμος για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των παιδιών στο Διαδίκτυο (COPPA) θέτει τους γονείς υπό έλεγχο. Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου, η αμερικανική υπηρεσία προστασίας των καταναλωτών, επιβάλλει τον κανόνα της COPPA, ο οποίος διευκρινίζει τι πρέπει να κάνουν οι φορείς εκμετάλλευσης ιστοτόπων και ηλεκτρονικών υπηρεσιών για την προστασία της ιδιωτικότητας και της ασφάλειας των παιδιών στο διαδίκτυο.

Δεν διαθέτουμε ειδικά προϊόντα για παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών.

Δίκαιες πρακτικές πληροφόρησης

Οι αρχές περί ορθών πρακτικών πληροφόρησης αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του νόμου περί ιδιωτικού απορρήτου στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι έννοιες που περιλαμβάνουν περιλαμβάνουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των νόμων περί προστασίας δεδομένων σε ολόκληρο τον κόσμο. Η κατανόηση των αρχών της ορθής πρακτικής πληροφόρησης και του τρόπου εφαρμογής τους είναι καθοριστικής σημασίας για τη συμμόρφωση με τους διάφορους νόμους περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

Προκειμένου να ευθυγραμμιστούμε με τις ορθές πρακτικές πληροφόρησης, θα λάβουμε την ακόλουθη δράση απόκρισης σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων:

Θα σας ειδοποιήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

      • Εντός 7 εργάσιμων ημερών

Συμφωνούμε επίσης με την αρχή της ατομικής έννομης προστασίας, η οποία απαιτεί από τα άτομα να έχουν το δικαίωμα να επιδιώξουν νόμιμα δικαιώματα έναντι συλλεκτών δεδομένων και επεξεργαστών που δεν συμμορφώνονται με το νόμο. Η αρχή αυτή απαιτεί όχι μόνο τα άτομα να έχουν εκτελεστικά δικαιώματα έναντι των χρηστών δεδομένων αλλά επίσης και τα άτομα να προσφεύγουν σε δικαστήρια ή κυβερνητικές υπηρεσίες για να διερευνήσουν και / ή να διώξουν τη μη συμμόρφωση των επεξεργαστών δεδομένων.

ΔΡΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ο νόμος CAN-SPAM είναι ένας νόμος που θέτει τους κανόνες για τα εμπορικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θεσπίζει απαιτήσεις για εμπορικά μηνύματα, δίδει στους δικαιούχους το δικαίωμα να σταματάει η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτούς και εξηγεί σκληρές κυρώσεις για παραβιάσεις.

Συλλέγουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας προκειμένου:

      • Στείλτε πληροφορίες, απαντήστε σε ερωτήσεις ή / και άλλα αιτήματα ή ερωτήσεις

      • Διαδικασίες παραγγελίας και αποστολή πληροφοριών και ενημερώσεων σχετικά με παραγγελίες.

      • Σας στέλνει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν ή / και την υπηρεσία σας

      • Αγοράστε στη λίστα αλληλογραφίας μας ή συνεχίστε να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους πελάτες μας μετά την πραγματοποίηση της αρχικής συναλλαγής.

Για να είναι σύμφωνο με το CANSPAM, συμφωνούμε με τα εξής:

      • Να μην χρησιμοποιούν ψευδή ή παραπλανητικά θέματα ή διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

      • Προσδιορίστε το μήνυμα ως διαφήμιση με κάποιο εύλογο τρόπο.

      • Συμπεριλάβετε την φυσική διεύθυνση της έδρας της επιχείρησης ή του ιστοτόπου μας.

      • Παρακολουθήστε τις υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τρίτων για συμμόρφωση, αν χρησιμοποιείται.

      • Αξιώστε γρήγορα την αίτηση εξαίρεσης / διαγραφής εγγραφής.

      • Να επιτρέπεται στους χρήστες να διαγραφούν από τη χρήση του συνδέσμου στο κάτω μέρος κάθε email.

Εάν οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να διαγραφείτε από τη λήψη μελλοντικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση

      • Ακολουθήστε τις οδηγίες στο κάτω μέρος κάθε email.

και θα σας απομακρύνουμε αμέσως από ΟΛΕΣ τις αλληλογραφίες.

Επικοινωνώντας μαζί μας

Εάν υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την πολιτική απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του συνδέσμου CONTACT που παρέχεται παρακάτω.

Τελευταία Επεξεργασία στις 2017-02-07